Carmo Handelsonderneming B.V.
Het bedrijf is opgestart door Rick Coorengel. Hij is degene die zich bemoeit met onder meer de technische ontwikkeling van de SimPark caravan movers, de productie, de inkoop en de verkoop. De verkoop wordt ingevuld door Carmo BV. Carmo BV is een ambitieuze onderneming waarvan de ondernemer voortdurend op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen op het gebied van onder meer mechanica en op het gebied van caravan movers, waarover hij een ruime ervaring en gedegen kennis beschikt. In alle activiteiten die Carmo BV ontplooit, komt goede "after sales" service op de eerste plaats. Maar enthousiasme, expertise en vernieuwingsdrang spelen ook een belangrijke rol in het dagelijkse beleid.


Business Focus
Carmo BV is onderscheidend op het gebied van de caravan movers door noviteit, kwaliteit en duurzaamheid. SimPark maakt voor de gebruikers van caravans en trailers het parkeren zo makkelijk mogelijk.

Carmo aan het woord
In 2004 ontstond bij Rick het idee voor het ontwikkelen van een onderscheidend caravan mover concept, waar kwam dit idee vandaan? Hij begon aan de ontwikkeling van een nieuw product te werken naar aanleiding van gesprekken met een bevriende caravan dealer. Na het ontwerp getekend te hebben en het produceren van verschillende proto-types, kwam in december 2004 de eerste SimPark parkeerhulp op de Nederlandse markt. 
 

Er zijn in Nederland al een aantal caravan movers, waarom heb je juist voor een caravan mover gekozen?
Wat mij vooral opviel bij het bestuderen van de bestaande caravan movers die toen op de markt waren, was dat de technische kwaliteit verbeterd kon worden. Dit was voor mij DE uitdaging. Vanuit mijn technische achtergrond vanuit mijn voormalig bedrijf als Porsche-tuner, was ik in staat een nieuw technisch product te ontwerpen. 

Waar ligt volgens jou de kracht achter het concept van de SimPark mover?
Met name de kwaliteit en dus ook de duurzaamheid van de SimPark movers. Bijna alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal (RVS) om de kwaliteit en de duurzaamheid van de SimPark movers te waarborgen. Daarnaast is de SimPark mover dusdanig sterk, dat ook de zwaardere caravans met gemak en precisie op hun plaats gezet kunnen worden. 

Tot slot, hoe kom je aan de naam SimPark
?
Van Simpel Parkeren. Een SimPark mover is zeer gebruiksvriendelijk en vraagt weinig fysieke inspanning. De constructie is relatief eenvoudig en tegelijkertijd oersterk en buitengewoon krachtig.