Maak kennis met de nieuwe Easymatic-E

 


Het nieuwe model van SimPark is de Easymatic E….
Het nieuwe model is op een paar punten gewijzigd om de prestaties, zoals de kracht en de snelheid die toch al ruim voldoende waren, te verbeteren. SimPark biedt voor het parkeren of verplaatsen van een caravan of trailer de meest eenvoudige oplossing. De krachtige mover parkeert uw caravan daar waar u wilt. De mover is geheel vervaardigd uit roestvast staal en andere duurzame materialen.
De SimPark mover is, mede door de duidelijk aangegeven functies op de afstandsbediening, zeer gebruiksvriendelijk.

Kracht en efficiëntie
De mover is geschikt voor caravans en trailers tot een maximaal gewicht van 2200 kg. Voor de professionele sector of voor zware tandem-as caravans heeft SimPark de XHD uitvoering. De XHD kan een maximaal gewicht verplaatsen van 3300 kg. De twee krachtige motoren in combinatie met de geavanceerde elektronica zorgen ervoor dat de SimPark mover zijn werk probleemloos doet.

Comfortabele bediening
De slow-start /slow-stop aandrijving (starten en stoppen zonder schokken) is hoofdzakelijk ontwikkeld om de krachten die de mover genereert geleidelijk over te brengen op het chassis van uw caravan. Het doorbuigen van uw caravan chassis wordt hiermee tot het minimale beperkt. U kunt uw caravan of trailer tot op de millimeter nauwkeurig verplaatsen en maakt het aankoppelen makkelijk, zonder kans om schade aan de achterbumper van uw auto te veroorzaken.

Veiligheid
Als extra veiligheid heeft de SimPark Easymatic-E de unieke “wegrijdbeveiliging” die het wegrijden met aangedrukte aandrijfrollen onmogelijk maakt. Zodra men de stekker van de caravan in de trekhaak contactdoos stopt, gaan de aandrijfrollen automatisch van de banden af. De SimPark, is mede door deze optie, een van de veiligste movers op de markt.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een Simpark rangeersysteem aanschaffen. Kijk dan bij ons op de webshop.