Slider 1 SimPark
Slider 1 SimPark
Welkom

Welkom bij SimPark

SimPark is actief op het gebied van rangeersystemen voor zowel de particuliere als de professionele markt. Wij bieden voor het parkeren en/of het verplaatsen van een caravan of trailer de meest krachtige en duurzame oplossing op de markt. Zowel de behuizing als het meer en deel van het SimPark rangeersysteem is vervaardigd van een hoge kwaliteit roestvrijstaal. Dit zorgt ervoor dat het SimPark rangeersysteem na vele jaren gebruik nog in uitmuntende conditie is. Naast het SimPark rangeersysteem hebben wij nog meer producten in het assortiment, zoals het airconditioningsysteem van Friotech.

 

 

De SimPark Easymatic-E 

Met dit bijzonder krachtig rangeersysteem, de Easymatic-E van SimPark, manoeuvreert u de caravan of trailer daar waar u wilt! Het systeem is geheel vervaardigd uit roestvrijstaal en andere duurzame materialen. 

Lees verder

 

 

Opzoek naar verkoeling? Het Friotech™ airconditioningsysteem helpt u uit de brand! Naast de ijzersterke koeling kan deze airco ook verwarmen en zorgt het moderne design voor een lage weerstand, waardoor het brandstofgebruik nauwelijks wordt beïnvloeden.

Lees verder

webshop icon SimPark

Onze webshop

Wilt u online een product aanschaffen, dan kan dat via onze webshop. Koopt u liever het product in een winkel bij u in de buurt, dan verwijzen wij u graag door naar één van onze aangesloten dealers

Onze webshop